Over Asterix

Welkom op de website van Asterix, de studievereniging van Keltische Talen en Cultuur!
Asterix is een kleine en hechte vereniging die ongeveer 30 leden telt.
Zoals je waarschijnlijk wel weet zet een studievereniging zich in om zowel binnen als buiten de universiteit de ervaring van het studeren te verrijken. Asterix houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van activiteiten, zowel gerelateerd aan de studie als gewoon voor de gezelligheid.
Voorbeelden zijn onze jaarlijkse boekenmarkt en ons wekelijkse koffieuurtje, maar we organiseren ook lezingen, workshops en uiteraard actievere uitjes zoals lasergamen en boogschieten. Ook hebben we jaarlijks vier grote jaarfeesten: Lughnasadh, Samhain, Imbolc en Beltaine.

Kijk gerust eens rond op de website en op onze Facebookpagina
om een indruk te krijgen van waar we nu mee bezig zijn! Als je vragen hebt, neem vooral contact met ons op.