Uitwisseling

Uitwisseling

Tijdens je studie kun je een semester of academisch jaar (meestal in het derde jaar van je bachelor) studeren aan een van de buitenlandse universiteiten waarmee de Universiteit Utrecht een uitwisselingsovereenkomst heeft. Je wordt hierbij begeleid door de International Office en de gastuniversiteit.
Interesse? Neem alvast een kijkje op de bestemmingenpagina om te zien waar je naartoe zou kunnen gaan. Daarnaast staat op de opleidingspagina meer informatie over onder andere voorwaarden, procedures en kosten. Verder worden in september en oktober voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd door de International Office die handig zijn om bij te wonen.

Meer informatie? Bekijk ook de kennisclip van het International Office over studeren in het buitenland, waarin de belangrijkste punten besproken worden. Om deze clip te kunnen bekijken, dien je in te loggen met je solis-id.

Wil je nog meer informatie over studeren in het buitenland? Neem dan contact op met het International Office of kom langs tijdens de inloopspreekuren op maandag en donderdag tussen 11.00 – 12.00.

Voorheen hebben studenten Keltisch bijvoorbeeld al gestudeerd in Dublin, Cork (Ierland), Aberdeen (Schotland), Aberystwyth (Wales) en zelfs Rennes (Frankrijk).

nl_NLDutch