Commissies

Om het dagelijks bestuur van Asterix te helpen zijn er meerder commissies. De commissies die er zijn worden hier onder kort beschreven.

Kakofonix – Nieuwsbrief commissie
Na lang afwezig te zijn geweest kan Asterix sinds een klein jaar weer met trots zeggen dat het beschikt over een eigen nieuwsbriefcommissie. Zie Kakofonix als de stadsomroeper van Asterix: we brengen jullie bloklijks nieuws en mededelingen vanuit onder andere het bestuur en de Opleidingscommissie (OC), de sporadische docentencolumn, het beste van onze zustercommissie Hippix en iedere editie een heuse Celtoon. Benieuwd naar hoe dat er precies uitziet?
Kijk dan eens in het nieuwsbriefarchief. Daar kom je er als snel achter dat de redactie van Kakofonix het afgelopen jaar uit een team van twee bestond. Lijkt het jou leuk om dit team te komen versterken?
Schroom dan vooral niet om een mailtje te sturen naar
nieuwsbrief.svasterix@gmail.com; we zien je graag terug op de redactie!

Hippix – Social media commissie

Om de PR-functionaris te helpen is Hippix in leven geroepen. Hippix is de hippe jonge galliër die SMS berichtjes stuurt naar zijn vrienden. Net zoals Hippix help je met het versturen van Social Media berichten op verschillende platforms. Zo help je mee met het beoordelen van de Asterixopvakantie instagram berichten, facebook berichten en blog berichten plaatsen op de website. Je aanmelden voor deze commissie kan in september.

Idefix – Activiteiten commissie

Idefix is de activiteiten commissie van Asterix. Deze commissie wordt geleid door de activiteitencommissaris. Samen met haar ga je de leukste activiteiten organiseren voor Asterix. Zoals lasergamen, film avonden, zwaard vechten of een archief bezoeken. Je aanmelden voor deze commissie kan in september.

Obelix – Reiscommissie

De reiscommissie wordt elk jaar opnieuw opgericht om de nieuwe studie reis te plannen. Net zoals Obelix ga je gezellig mee met Asterix op talloze reizen. Als lid van Obelix zoek je de locatie uit, hostels, activiteiten tijdens de reis en nog veel meer. De vorige studie reis was richting Edinburgh. Je aanmelden voor deze commissie kan in november.

Panoramix – Kampcommissie

De spiksplinternieuwe commissie Panoramix is in het leven geroepen om dit jaar rond Samhain een heus Keltisch kamp te organiseren. Zo’n kamp regelt zich natuurlijk niet vanzelf en daarom is Panoramix op zoek naar Kelten die graag willen helpen dit tot een groot succes te maken. Interesse? Mail bestuur.svasterix@gmail.com