Commissies

Commissies

Om het dagelijks bestuur van Asterix te helpen zijn er meerdere commissies opgericht. De commissies die er zijn worden hier onder kort beschreven:

Kakofonix – Nieuwsbriefcommissie
Na lang afwezig te zijn geweest kan Asterix sinds een klein jaar weer met trots zeggen dat zij beschikt over een eigen nieuwsbriefcommissie! Zie Kakofonix als de stadsomroeper van Asterix: we brengen jullie ieder blok nieuws en mededelingen vanuit onder andere het bestuur en de Opleidingscommissie (OC), de sporadische docentencolumn, het beste van onze zustercommissie Hippix en heuse Celtoons. Benieuwd naar hoe dat er precies uitziet? Kijk dan eens in het nieuwsbriefarchief.

Lijkt het jou leuk om dit team te komen versterken? Schroom dan vooral niet om een mailtje te sturen naar
nieuwsbrief.svasterix@gmail.com; we zien je graag terug op de redactie!

Hippix – Social media-commissie

Om de PR-functionaris te helpen is Hippix in leven geroepen. Hippix is de hippe jonge galliër die SMS-berichtjes stuurt naar zijn vrienden, dus net zoals Hippix help je met het versturen van Social Media berichten op verschillende platforms. Zo help je mee met het beoordelen van de Asterixopvakantie instagramberichten en Facebookberichten, maar ook met blogberichten plaatsen op de website.

Lijkt het jou leuk om Hippix te komen versterken? Je aanmelden voor deze commissie kan in september.

Idefix – Activiteitencommissie

Idefix is de activiteitencommissie van Asterix. Deze commissie wordt geleid door de Commissaris Activiteiten. Samen met hem/haar ga je de leukste activiteiten organiseren voor Asterix, zoals lasergamen, filmavonden, zwaardvechten of een archiefbezoek.

Lijkt het jou leuk om leuke en spannende activiteiten te bedenken? Je aanmelden voor deze commissie kan in september via activiteiten.svasterix@gmail.com.

Obelix – Reiscommissie

De reiscommissie wordt elk jaar opnieuw opgericht om de nieuwe studie reis te plannen. Net zoals Obelix ga je gezellig mee met Asterix op reis, één keer per jaar. Als lid van Obelix zoek je niet alleen de bestemming uit (zoals Dublin, Galway of Edinburgh), maar ook hostels, activiteiten tijdens de reis en nog veel meer!

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor zo’n toffe reis? Je aanmelden voor deze commissie kan in november via bestuur.svasterix@gmail.com.

Panoramix – Kampcommissie

De spiksplinternieuwe commissie Panoramix is in het leven geroepen om dit jaar rond Samhain een heus Keltisch kamp te organiseren. Zo’n kamp regelt zich natuurlijk niet vanzelf en daarom is Panoramix op zoek naar Kelten die graag willen helpen dit tot een groot succes te maken.

Lijkt het je leuk dit kamp op te zetten? Je aanmelden voor deze commissie kan in september via bestuur.svasterix@gmail.com.

Nestorix – Lustrumcommissie

In 2021-2022 bestaat Asterix 20 jaar! Heb jij leuke ideeën over hoe we als Asterix ons 20-jarig bestaan kunnen vieren en zou je graag een aandeel hebben in de uitvoering hiervan? Geef je dan op voor lustrumcommissie Nestorix!

Zou je graag bijdragen aan een feestelijk jubileum door bijvoorbeeld lezingen te organiseren en/of creatief mee te denken over andere lustrumactiviteiten? Stuur dan een mailtje naar bestuur.svasterix@gmail.com.

nl_NLDutch