Boeken

Boeken

De Boekenkast

Asterix bezit een verzameling aan uiteenlopende Keltisch gerelateerde boeken. Van bijna ieder taalgebied is er wel iets: Iers, Welsh, Schots, Cornish, Bretons, en redelijk wat continentaal archeologisch. Deze boeken staan allemaal in onze eigen boekenkast.

Asterix Boekenmarkt
Eens per jaar houdt Asterix een boekenmarkt voor leden en geïnteresseerden. Dan stallen we al onze boeken uit in de buurt van onze ruimte Herman en mag iedereen komen kijken, een kopje thee drinken met een koekje, en de leukste boeken kopen voor thuis. Kom bladeren!
Maar ook door het jaar heen zijn we bereikbaar. Je kunt altijd contact opnemen met boeken.svasterix@gmail.com met een vraag over een bepaald boek, of een afspraak maken om in de boekenkast te snuffelen. Het is momenteel nog niet mogelijk om online in onze boekenkast te kijken en boeken te kopen.

Ledenkorting bij Ierse uitgevers DIAS en RIA
Wij bestellen met 10% korting bij het Dublin Institute for Advanced Studies en met 20% korting bij de Royal Irish Academy. Als lid van Asterix profiteer je hiervan als je studieboeken bij ons bestelt, maar veel mensen weten niet dat dit geldt voor álle boeken die we daar kopen! En dat terwijl vooral DIAS een erg interessant aanbod heeft (o.a. meer tekstuitgaven, vertalingen, overzichten van de wetten van Fergus Kelly)… Dus wil je van deze korting profiteren, zoek dan een leuk boek uit bij de DIAS of RIA en mail naar  boeken.svasterix@gmail.com om te bestellen!

nl_NLDutch